Mengapa Kek Lapis Sarawak?
Kek Lapis Sarawak sudah terkenal dengan kelazatan dan kecantikan corak pada bahagian dalam keknya. Sudah menjadi "trademark" Negeri Sarawak dengan Kek Lapis. Kek lapis bukan sahaja sesuai untuk dijamukan pada hari perayaan seperti Hari Raya Aidilfitri, Tahun Baru Cina, Thaipusam dan pelbagai lagi hari perayaan di Malaysia, kek lapis juga mendapat sambutan bagi majlis perkahwinan, majlis sambutan hari jadi dan pelbagai lagi majlis formal atau tidak formal. Pendek kata, kek lapis Sarawak amat sesuai dijadikan hidangan untuk sebarang jenis majlis. Tidak salah juga untuk dijadikan sebagai menu minum petang anda!
Keistimewaan Kek Lapis Sarawak:-
1. Enak dimakan
2. Corak yang menarik dan berwarna-warni
3. Aroma yang amat menyelerakan.
4. Tahan lama (bertahan sehingga lebih daripada 6 bulan jika disimpan didalam peti sejuk dan hampir sebulan jika dibiarkan diluar)
5. Sesuai dijamukan untuk sebarang majlis.
6. Sukar ditemui ditempat-tempat lain kecuali di Sarawak.
7. Berbeza dengan kek lapis yang lain
Friday, July 25, 2008
Kek Lapis Roll Baru!
1. Kek Lapis Roll Strawberry
2. Kek Lapis Roll Durian
3. Kek Lapis Roll Betawi
4. Kek Lapis Roll Pandan
Nak tahu rasa kesemuanya? Tempah la Set Sampel sekarang!
Sampel Set (BARU)
Set Sampel dihentikan sementara waktu sehingga tamat Hari Raya Puasa